
شورباي جِزُگ
اين خوراك كه تا سي چهل سال پيش در اكثر خانههاي زرتشتيان تهيه مي شد تقريباً ارزان ترين در نوع خود است . اين شوربا كه در آمريكا به نام سوپ پياز معروف است
از روغن، سيب زميني،گوجه فرنگي يا رب گوجه ، باميا و تخم مرغ ساخته مي شود .براي تهية اين غذا بايد مقداري سيب زميني و پياز را همراه با باميا و گوجه فرنگي داخل روغن تف ميدهند. سپس بعد از اضافه كردن نمک و فلفل ، آب به آن ميافزايند. قدري ديگر سيب زميني هم به آن افزوده و كمي از قبل از سرو اين غذا چند عدد تخم مرغ را ميشكنند و داخل مايع در حال جوش ميريزند . معمولاً زردة تخم مرغ سالم ميماند و مايع سفيده به صورت پراكنده در اين مايع پخش ميشود.
نان خشك شده را در آب اين شوربا تليت ميكنند و معمولاً با ترشي ميل مي كنند. بعد از آنكه نان به خوبي تليت شد كمي هم صبر مي كنند تا كمي خنك تر شود .
0 Comments:
Post a Comment
<< Home